Skip to main content

Laat onze klanten voor ons spreken

Nederlands
Dans
Theater


Met Google Ads, Youtube, Facebook, Instagram en Twitter zorgen we al ruim acht dansseizoenen voor de boekingen voor alle dansvoorstellingen Nationaal en Internationaal van NDT. Met een afgewogen mix van online kanalen behalen we de online doelstellingen, beperken we kosten en optimaliseren we het bereik.


“We werken al een aantal jaar tot volle tevredenheid samen met GO. Het team denkt goed mee en komt met strategische voorstellen die bijdragen aan het behalen van onze (online) doelstellingen. Ze zijn proactief, deskundig en nauwkeurig in de uitvoering van NDT’s online marketingcampagnes.“
 


Mathieu Dekker | Online Marketing

Holthuizen
Incasso advocaten


In een zeer competitieve search markt van incasso advocaten weten we met een slimme zoekmachine strategie interessante leads binnen te halen. Het herkennen van zakelijke sitebezoekers is een belangrijk onderdeel van het succes.


"Go helpt ons met onze Google Ads campagnes. Naast de goede resultaten is ook het contact met onze vaste contactpersoon erg prettig. Go zorgt voor goede rapportages en geeft nuttige feedback en opvolging. Ze laten het niet zitten bij het eenmalig inrichten van de campagnes, maar blijven actief kijken naar wat beter kan." 

Robert van Teeseling | Account mananger

Activlease


We namen de Google Ads campagne over en zorgden voor meer leads met hetzelfde budget. De kosten per aanvraag werden zo verlaagd met 50%. Daarbij zorgen we voor beter inzicht in de customer journey, van aanvraag naar verkoop.


“Onze ervaring met GO is dat ze bijna stil en geruisloos invulling geven aan al jouw marketingwensen en gestelde doelen. Ze zorgen niet alleen voor content advertenties en meer websitebezoekers, maar leveren vooral ook rapportages waar je echt iets mee kan. Verder is GO extreem goed in het creëren van waardevolle leads, denken ze ver met je mee en zijn ze oprecht geïnteresseerd in je bedrijf en online presence. Ze kunnen ook echt genieten van jouw succes.”
 


Jeroen Zaal | Directeur

Caredate


In 2016 is Caredate gestart met als doel patiënten en psychologen bij elkaar te brengen. We zijn verantwoordelijk voor het genereren van aanmeldingen van patiënten. Met name via Google Ads campagnes. Elk kwartaal zit daar een mooie groei in. Daarnaast wordt het succespercentage van aanmelding naar klant steeds hoger.


"SEO, SEA, Adwords, etc., voor ons is het soms hogere wiskunde. Het team van GO maakt het heel goed inzichtelijk.... Onze bespiegelingen over marktbenadering worden door Go vertaald naar concrete doelen. En dan landen we weer met beide voeten....”
 

 


Nico Kamminga | Initiatiefnemer

Wij zijn al
uitgedaagd door

Laten we samen werken

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend jouw case of uitdaging aan ons voorleggen? 

Bel of mail Frank

Frank Vrolijk

  • Oprichter Go
  • Online strateeg