• Samen
  de concurrentie
  een stap voor • Samen
  creëren we
  meer zichtbaarheid • We werken
  samen
  als partners


ONLINE MARKETING IN BEWEGING.

In 2010 startte GO vanuit de groeiende vraag van ondernemers om ook online effectief zichtbaar te zijn. Deze vraag is er nog steeds. In het continu veranderende online speelveld signaleren en verkennen wij nieuwe mogelijkheden voor onze klanten. Zo blijven onze klanten hun concurrentie een stap voor.

Wij begrijpen op welk moment er behoefte is aan jouw product of dienst. En op die momenten zorgen we dat jij aanwezig bent om potentiële klanten in beweging te brengen. Hiervoor is het verzamelen van de juiste data over de markt en jouw doelgroep cruciaal.

De sleutel tot succes van iedere campagne of strategie bereiken we samen door kennis te delen. Voor ons is dit een van de belangrijkste waarden van een samenwerking.

SAMEN VOOR RESULTAAT.

Onze liefde voor cijfers en analyse bindt ons. Data doorgronden om effectiever te zijn, dat is waar wij warm van worden. We zoeken altijd naar andere mogelijkheden en nieuwe routes voor het bereiken van jouw doelgroep op het juiste moment. Dat jij begrijpt wat wij doen en hoe online marketing werkt is heel belangrijk. Alleen dan krijg jij de informatie en kennis die je nodig hebt om zelf aan de slag te kunnen, keuzes te maken en strategie te bepalen. Samen ontsluiten we nieuwe kansen om het meest optimale resultaat te halen. En dan zijn we nog niet klaar. We blijven gaan om continu te verbeteren.

Het team

Frank

Ik zoek altijd naar verbanden. Dat daagt mij uit in mijn werk. Ik stop niet tot ik weet waarom iets gebeurt. Proberen en afstrepen is mijn motto. Als waterpoloër leerde ik onder druk tactisch na te denken. Eigenschappen die mij op zakelijk gebied ook goed van pas komen. Behoud je rust, dan valt alles op z’n plek.

Marcel

Structuur en detail, daar ligt mijn focus. Voor mij natuurlijk, voor onze klanten heel prettig. Weet je waar je aan toe bent, dan kun je ook bijsturen en op de juiste weg blijven. Dat doe ik ook als ik ga motorrijden. Routes uitpluizen, op zoek naar mooie bochten en geweldige uitzichten. Allemaal voor het optimale resultaat!

Michiel

Met een achtergrond in de wetenschapscommunicatie is voor mij het begrijpelijk maken van complexe zaken mijn tweede natuur. Details ontgaan mij niet en sla ik op. Dit is in de communicatie met onze klanten heel belangrijk. Zo schakelen we snel en behalen we het samen juiste resultaat.

We zijn al
uitgedaagd door:


 • Zwartweg 10

 • 1412 GD Naarden

 • 035-2050072

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.