Skip to main content

Online campaigns

Meer leads, klanten en naamsbekendheid


Vaak starten we met analyseren van wat er al is. Lopen er al campagnes, hoe succesvol zijn ze, waar vallen er gaten? Natuurlijk scheppen we samen een helder beeld van wie jouw doelgroep is, waar ze zich online begeven en welke boodschap hen aanspreekt. Zo kunnen we gestructureerd te werk gaan.

Campagnes worden altijd geoptimaliseerd voor het behalen van tevoren vastgestelde doelen (KPI’s). Veel voorkomende KPI's zijn:

  • Het genereren van kwalitatieve online leads (ingevulde formulieren)
  • Omzet (ROI) met name voor webshops
  • Website bezoeken of betrokkenheid (social media)
  • Het vergroten van merkvoorkeur en merkbekendheid (bereik)

Voor elk type doelgroep en fase in de customer journey zetten wij de juiste boodschappen en kanalen in. Vaak gaat het om een combinatie van het genereren van nieuw bezoek (targeting) en het terug laten komen van bestaande bezoekers (retargeting).

Omdat wij alle kanalen beheersen zijn we flexibel en zetten we het budget in daar waar het voor jou het meeste rendement oplevert.

Onze kanalen

SEA & SEO

Je wilt dat jouw belangrijkste webpagina’s goed vindbaar zijn in Google en andere zoekmachines. Wij optimaliseren de belangrijkste webpagina’s voor zoekopdrachten die door jouw doelgroep gebruikt worden tijdens de verschillende fases van de customer journey.

We zoeken naar een optimale mix van gratis organische vindbaarheid (SEO) en het inzetten van zoekmachine advertenties (Google Ads) om zo het rendement te maximaliseren. Voor eCommerce klanten zetten wij daarnaast ook Google Shopping in, waarbij de producten direct getoond worden boven alle zoekresultaten.

Social Media Marketing

Onze specialisten ontwikkelen een Social Media strategie. Om zo jouw doelgroep actief te benaderen en te triggeren om naar de website te gaan, met jou de interactie aan te gaan of jou te volgen. Met social media bereikt je snel een groot deel van je doelgroep. Social media marketing is zeer effectief dankzij de uitgebreide targeting opties (demografisch, interesses, etc) en een groot pallet aan advertentie uitingen. We gebruiken daarvoor de grootste kanalen zoals Facebook, Instagram, Youtube en Linkedin, maar ook kanalen zoals Twitter, Snapchat en Pinterest. Zo kunnen we ook specifieke doelgroepen bereiken.

Display & video advertising

Bereik een zeer relevant publiek met een pakkende boodschappen in beeld. Wij zorgen voor bekendheid van jouw merk, product of dienst bij een nieuw publiek (targeting) of helpen de doelgroep die eerder interesse heeft getoond (retargeting) voor jou te kiezen. Display advertising is ideaal voor het genereren van webbezoeken of effectieve branding. Wij hebben toegang tot meerdere display netwerken waardoor wij een enorm bereik kunnen genereren op de top kwalitatieve websites en apps, zowel in Nederland als internationaal. Wij kunnen naast standaard en videoadvertenties, ook dynamische advertenties inzetten die gepersonaliseerde inhoud laat zien gebaseerd op het gedrag van een bezoeker.

Facebook
Twitter
linkedin
Instagram
Campagnes
Snapchat
Campagnes
Pinterest
Campagnes
Youtube
Campagnes
Diplay Advertising
Campagnes
Google Ads
Campagnes
Bing Ads
Campagnes
Zoemmachine Optimalisatie
SEO
Shopping
Campagnes

Laten we samen werken

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend jouw case of uitdaging aan ons voorleggen? 

Bel of mail Marcel

Marcel van Brienen

  • Oprichter Go
  • Campagne strateeg