Skip to main content

Samen
de concurrentie
een stap voorSamen
creëren we
meer zichtbaarheidWe werk
samen
als partners


Vacature Online Marketeer

Wil jij alle geheimen van Facebook, Instagram, Google AdWords, Analytics en  ontdekken? En wil jij leren hoe je voor klanten een succesvolle online campagne opzet? Wij zijn op zoek naar een startende online marketeer die samen met ons wil groeien.

Waar ga je werken?

GO staat voor effectieve marketing in beweging. Je doelgroep activeren met de juiste onlinemarketingstrategie. Dat begint bij begrijpen, data toegankelijk maken en focussen op wat relevant is. En samen met onze klanten voor resultaat gaan. Daarbij zoeken we voortdurend naar andere mogelijkheden en nieuwe routes om jouw doelgroep op het juiste moment te bereiken. Zo leren we samen en blijven we samen vooroplopen. Wij zijn gespecialiseerd in online marketingcampagnes voor B2B- en B2C-organisaties in uiteenlopende branches. Van pure sales campagnes voor onder meer nieuwbouwprojecten en leasecontracten tot voorlichtingscampagnes voor de overheid.

Wat ga je doen?

Klanten helpen hun omzet, leads, bereik, impact én conversie te laten groeien met een resultaatgericht online marketingbeleid; dat is waar jij als online marketeer enthousiast van wordt. Jouw missie is veel breder dan alleen het inhoudelijk managen van online marketingcampagnes. Jij wilt namelijk veel meer zijn voor jouw klant dan een online advertising specialist: een echte sparringpartner op het gebied van online marketing. Van concrete en harde KPI’s bepalen én behalen tot klanten uit eigen beweging adviseren over nieuwe kansen, mogelijkheden en toepassingen op online marketing gebied. Stap voor stap bereiden we je helemaal voor op alle aspecten van online marketing en zorgen we dat je in no-time klaar bent om je eigen campagne en klanten te bedienen. 

Begint het al te kriebelen? Top, want als online marketing specialist mag jij jouw talenten loslaten op:

 • het inventariseren van de wensen en doelstellingen van jouw klant.
 • het opzetten, beheren en optimaliseren van advertentiecampagnes, onder meer in Google Ads & Bing, Facebook en LinkedIn, maar ook Snapchat en Twitter.
 • het monitoren en continu blijven optimaliseren van resultaten.
 • het analyseren van webstatistieken in Google Analytics of Facebook Analytics.
 • het adviseren van de klant over SEO, website optimalisatie en het verbeteren van landingspagina’s voor betere conversie resultaten.
 • het structureel en duidelijk rapporteren van de behaalde resultaten, zowel aan je klant als intern.

Wat bieden we je?

Jouw laptop staat klaar op ons kantoor direct naast station Naarden-Bussum. Je werkt samen met drie collega’s die net zoveel drive hebben om de beste resultaten te behalen voor klanten als jij. We investeren tijd, energie en aandacht in elkaar en in onze klanten. Onze werksfeer? Geen poespas, maar gewoon lekker nuchter blijven en op zijn tijd een dolletje.

Verder profiteer je als online marketeer van:

 • een uitdagende, zelfstandige functie waarin je veel ruimte hebt om zelf initiatief te nemen.
 • reiskostenvergoeding.
 • de mogelijkheid om kosteloos vakinhoudelijke trainingen of opleidingen te volgen en zo de beste te worden in je vak.
 • telefoon en laptop 

Wie zoeken we?

Je bent ondernemend en heel gedreven om je eigen klanten de beste oplossing te bieden, strategisch én inhoudelijk. Lastig? Dat woord zullen we jou niet snel horen zeggen, want jij bijt je ergens in vast en zoekt het zelfstandig helemaal uit. Jij ziet ook altijd mogelijkheden om het nog beter te doen, zowel voor klanten als voor onze organisatie. En deze functie van online marketeer past echt perfect bij je als je ook nog:

 • een hbo-/wo-diploma hebt, het liefst op het gebied van marketing en communicatie, online of digital marketing.
 • een kei bent in cijfers interpreteren en data analyseren.
 • Alles weet – of wilt weten - van Google ads, Social zoals Facebook en Instagram ads en organic, Google Analytics. 
 • inhoudelijke expertise uitstekend weet te combineren met klantvriendelijkheid, gedrevenheid en ondernemerschap.

Hebben we je overtuigd?

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan als online marketeer bij GO? Stuur ons dan snel je cv via het sollicitatieformulier hieronder. Eerst meer informatie? Marcel van Brienen beantwoordt met plezier al je vragen. Bel hem op 06-422 06 223 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kom bij ons werken!

Marcel van Brienen

 • Oprichter Go
 • Campagne strateeg