Skip to main content

De GO aanpak

De strategie, invulling en uitvoering van onze projecten verschilt per klant. Wat niet verschilt is hoe wij te werk gaan. Onze aanpak is voor zowel kleine als grote project hetzelfde. Dit maakt het helder en transparant en zorgt ervoor dat we snel aan de slag kunnen en resultaat kunnen leveren. We streven er naar om de stappen 1, 2 en 3 in twee weken te realiseren.

1 - Kennismaken

In een kort gesprek telefonisch of gesprek bij ons in Naarden maken we kennis en brainstormen we over jullie uitdagingen. We praten over jullie online “volwassenheid”, wat doen jullie al of wat is in het verleden gedaan. Samen bespreken we de verwachtingen van de samenwerking en jullie bedrijfs- of campagnedoelstelling.


2 - Onderzoek & Plan van aanpak

In deze fase analyseren we alle data en input die jullie ons geven en die we zelf verzamelen. Hiermee bepalen we in grote lijnen de online strategie. Deze strategie beschrijft de stappen die genomen moeten worden en de benodigde tijdsplanning om alles opzetten. Ook geven we inzicht in het resultaat dat we kunnen behalen.


3 - GO

We nemen jullie mee door de analyse en het plan van aanpak. Er is dan voldoende ruimte om vragen te stellen. Is alles helder en geven jullie een GO dan starten we onze samenwerking!


4 - Strategie & Uitvoeren

In deze fase werken we de online strategie verder uit, te beginnen met de online campagnes. We maken belangrijkste KPI’s van de customer journey meetbaar en ontwikkelen een tailormade dashboard.


5 - Rapportage & Optimalisatie

Maandelijks of wekelijks ontvang je van ons de dashboards waarin overzichtelijk staat wat het resultaat is wat we hebben behaald. Elke maand bepalen we de vervolgstappen voor het verder optimaliseren van de campagnes.


6 - Evaluatie en repeat

Periodiek (en aan het einde van een project) plannen we een evaluatie in. Behalen we met onze aanpak & strategie de gewenste doelen? Hoe kunnen we de activiteiten intensiveren die succesvol zijn? Hoe kunnen we de samenwerking verbeteren? We gaan op zoek naar (nieuwe) mogelijkheden om de doelen te behalen of verder te overtreffen. Samen met jullie maken we een plan van aanpak en gaan na jullie GO weer fris van start.


Laten we samen werken

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend jouw case of uitdaging aan ons voorleggen? 

Bel of mail Marcel

Marcel van Brienen

  • Oprichter Go
  • Campagne strateeg