Referenties

Vincent Kouwenhoven | Directeur | eVentures

"GO eMarketing is een van de meest ervaren web-specialisten die ik ken. Ik heb met hun samengewerkt aan diverse projecten, zoals de ontwikkeling van KLM Club China. GO eMarketing weet wat werkt en niet werkt op webgebied, en toont altijd een ongekende inzet om deze kennis in te zetten ten faveure van zijn klanten. Voor een effectieve SEO campagne, maar meer in het algemeen een kostenbewuste aanpak van diverse vraagstukken rond website development beveel ik GO eMarketing (en de specialisten in hun netwerk) van harte aan."

 

 

Dirk van der Heijden | Director Operations | SelektMail

"GO eMarketing heeft een beslissende rol gespeeld in de inhaalslag die zowel Interlanden als SelektMail in 2009 en 2010 dienden te maken op het gebied van (online) werving van folder- en postbezorgers. Over de resultaten kan ik kort zijn: de reductie van de ‘kosten per aanmelding’ en de stijging van het aantal aanmeldingen overtrof alle verwachtingen. GO eMarketing is bovendien bescheiden over het behaalde succes. Ik kan GO eMarketing aanraden bij iedereen die een zeer betrouwbare externe SEO specialist zoekt voor zijn online campagne.”

 

 

Frans Henk Deelstra | Manager Support | Interlanden BV onderdeel van Deutsche post DHL

"GO eMarketing heeft ons geholpen bij de online werving van nieuwe folderbezorgers. Met zoekmachine optimalisatie en het adverteren op Google Adwords heeft GO eMarketing het aantal online aanmeldingen weten te vertienvoudigen terwijl de kosten per aanmelding daalde met ruim 90%. Daarnaast steeg de kwaliteit van de aanmeldingen doordat hun inzet vooral gericht was op de werving binnen de juiste plaatsen en de juiste doelgroepen. Bij wervingsvraagstukken raad ik GO eMarketing van harte aan"

 

Wilt u geïnspireerd worden?

 

Bel met GO eMarketing via 06-42206223 of email voor een vrijblijvende, inspirerende brainstormsessie met één van onze specialisten.

 

Wij verbazen u graag met sterke analyses en nieuwe inzichten.

content-right
 

Kwalificaties