Accreditaties

GO eMarketing hecht grote waarde aan het bieden van hoogwaardige en professionele dienstverlening in online marketing. We zijn erkend door zowel Google als Adwords Professional als door Microsoft (MSN, Bing) als adExcellence member. Ook is GO eMarketing door Google erkend als Analytics Qualified Individual. Onderstaand zijn onze accreditaties weergegeven.

 

Adwords Qualified Professional

Onze Google Adwords accreditatie garandeert u uitstekende kwaliteit op het gebied van het inzetten van advertentiecampagnes op het Google netwerk. Dit netwerk houdt zowel het zoeknetwerk (Google en zoekpartners) en het inhoudsnetwerk (miljoenen aangesloten websites) in.

 

Onze consultants hebben naast het basis certificaat ook certificaten voor de specialisaties:

  • Google Adwords: Rapporteren en analyseren
  • Google Adwords: Weergaveadvertenties
  • Google Adwords: Adverteren in het zoeknetwerk


Wij werken volgens Google Third-Party Compliance

 

Microsoft adExcellence Member

Naast Google heeft ook Microsoft GO eMarketing geaccrediteerd als advertising professional. Dit houdt in dat we meerdere advertentie platformen effectief in kunnen zetten om uw online doelstellingen te behalen en te overtreffen.

 

Google Analytics Qualified Individual

Het is belangrijk om zo effectief mogelijk advertentiecampagnes in te zetten, maar wat na de click gebeurd is minstens zo belangrijk. Onze Google Analytics kwalificatie garandeert u onze kennis op het gebied van website analyse. Bij het instellen van uw advertentiecampagne monitoren we nauwlettend de acties van bezoekers op uw website, om een zo mogelijk nog hogere conversie te realiseren.

 

Wilt u geïnspireerd worden?

 

Bel met GO eMarketing via 06-42206223 of email voor een vrijblijvende, inspirerende brainstormsessie met één van onze specialisten.

 

Wij verbazen u graag met sterke analyses en nieuwe inzichten.

content-right
 

Kwalificaties