Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

 

zoekmachine optimalisatieZichtbaar zijn wanneer er naar uw product of dienst wordt gezocht is essentieel voor online verkoop. Zoekmachine optimalisatie, ook bekend als SEO (search engine optimization), helpt u met het  verkrijgen van zo veel mogelijk relevante bezoekers via de organische zoekresultaten. En het mooiste is; gevonden worden is helemaal gratis!

Zoekmachine optimalisatie zorgt voor een verbeterd rendement door meer bezoekers en omzet aan te trekken. Ook de zichtbaarheid van uw merk is hierbij gebaat. De kosten zijn daarnaast vaak aanzienlijk lager dan het verkrijgen van bezoekers via Zoekmachine Adverteren met bijvoorbeeld Google Adwords.

Door de optimalisatie van de techniek, structuur en webteksten helpt GO eMarketing uw website hoger scoren binnen de onbetaalde zoekresultaten van zoekmachines. Hierbij richten we ons in overleg op de meest relevante en renderende zoekwoorden voor uw organisatie.

 

Feiten Zoekmachine Optimalisatie

  • De meeste internetgebruikers kijken niet verder dan de top 10 zoekresultaten
  • Bedrijven in de top 3 van de zoekresultaten worden gezien als betrouwbaar.
  • 80% van de online sales wordt gegenereerd dankzij zoekopdrachten bij de zoekmachines.

 

 

Waarom GO eMarketing als zoekmachine-optimalisatie bureau:

  • Proven track record van tevreden klanten zoals DHL, Interlanden, KLM en AIMMS.
  • Gecertificeerde Internet Marketeers met specialistische vakkennis: Google Adwords, Analytics en Microsoft adExcellence gecertificeerd.
  • Sterke focus op het behalen van meer sales, leads en klanten!
  • Wij nemen al het werk volledig uit handen. Wij zorgen voor de opzet en het dagelijks onderhoud. U krijgt volledig inzicht in de campagnes en u ontvangt maandelijks een rapportage met alle resultaten.

 

 

Uw website geoptimaliseerd voor zoekmachines?

Bel met GO eMarketing via 06-42206223 of email voor een vrijblijvende, inspirerende brainstormsessie over Zoekmachine Optimalisatie of internet marketing in het algemeen. Wij verbazen u graag met sterke analyses en nieuwe inzichten.

 

Wilt u geïnspireerd worden?

 

Bel met GO eMarketing via 06-42206223 of email voor een vrijblijvende, inspirerende brainstormsessie met één van onze specialisten.

 

Wij verbazen u graag met sterke analyses en nieuwe inzichten.

content-right
 

Kwalificaties