Trainingen

Onze Online Marketing trainingen bieden wij In-House aan en hebben een praktische inslag. Elke training wordt afgestemd op jouw bedrijfsvoering en kennisniveau. De online marketing trainingen worden gegeven door ervaren specialisten van GO eMarketing. Wij bieden o.a. de volgende trainingen:

 

Google Analytics Training

Google Analytics is het middel voor het krijgen van inzicht in de resultaten. Alleen zo kunt u optimaal bijsturen en optimaliseren. Wij leren jou om effectief te werken met Google Analytics en goede rapportages en dashboards te maken.

 

Google Adwords Training

Leer Google Adwords campagnes in te richten, te beheren en te optimaliseren om een zo hoog mogelijk rendement te behalen uit het advertentiebudget.

 

Zoekmachine Optimalisatie (SEO) Training

Tijdens onze SEO training leer je hoe Google werkt en wat je kunt doen om beter te scoren in de zoekresultaten. We leren je niet alleen de belangrijkste regels voor SEO. De theorie wordt direct in praktijk gebracht. Samen met jou starten we al tijdens de training met het optimaliseren van de website.

 

Wilt u geïnspireerd worden?

 

Bel met GO eMarketing via 06-42206223 of email voor een vrijblijvende, inspirerende brainstormsessie met één van onze specialisten.

 

Wij verbazen u graag met sterke analyses en nieuwe inzichten.

content-right