Linkedin Adverteren

linkedin-directads

Heeft u moeite met het invullen van uw vacatures met gekwalificeerd en bekwaam personeel? LinkedIn, de grootste zakelijke online netwerkensite ter wereld, biedt uitkomst. Meer dan de helft van alle zakelijke professionals heeft een LinkedIn account. Wereldwijd telt LinkedIn ongeveer 347 miljoen gebruikers, waarbij Nederlandse gebruikers tot de meest actieve ter wereld behoren. De hoog opgeleide gebruikers van LinkedIn bereikt u eenvoudig door middel van Linkedin Adverteren. Een LinkedIn Adverteren advertentie bestaat uit een tekstadvertentie en bedrijfslogo. Het is mogelijk om u op een selectieve doelgroep te richten, zodat enkel de meest geschikte professionals uw vacature onder ogen krijgen.

 

Voordelen LinkedIn Adverteren

Door te adverteren op LinkedIn bereikt u een zeer specifieke doelgroep, temeer omdat de sociale netwerksite zich in tegenstelling Facebook vooral richt op de zakelijke professional. Via LinkedIn kunt u meer dan 5,3 miljoen professionals in Nederland bereiken met uw advertenties. Ook onder deze grote groep gebruikers kunt u advertenties plaatsen gericht op een bepaalde leeftijdsgroep, branche, functie, ervaring, opleiding en geslacht. U kunt zowel per klik betalen (CPC) of per 1.000 vertoningen (CPM), wat u de mogelijkheid geeft om alleen te betalen als de bezoekers van LinkedIn daadwerkelijk uw site bezoeken. U ontvangt van ons een inzichtelijke rapportage waarin de resultaten van uw campagne uiteen worden gezet.

 

Waarom GO eMarketing voor Linkedin Adverteren:

  • Ruime ervaring op het gebied van sociale netwerken m.b.t. adverteren, managen en ontwikkelen.
  • Veel ervaring met doelgroep bepaling, webteksten en advertentieteksten schrijven en het meten en interpreteren van statistieken en resultaten.
  • Full service partner: Wij nemen al het werk m.b.t. DirectAds volledig uit handen inclusief opzet en dagelijks beheer.
  • U heeft volledig inzicht in de campagnes en u ontvangt maandelijks een overzichtelijke rapportage met alle resultaten.
  • Wij werken in een uitvoerende, kennis overdragende of adviserende rol.
  • Focus op het behalen van meer sales, leads en klanten!
  • Gecertificeerde Internet Marketeers met specialistische vakkennis: Google Adwords, Analytics en Microsoft adExcellence gecertificeerd.
  • Resultaat maken wij ook on-site inzichtelijk

 

Alleen adverteren bij Professionals die exact binnen uw doelgroep vallen?

Bel met GO eMarketing via 06-42206223 of email voor een vrijblijvende, inspirerende brainstormsessie over Hyves adverteren of internet marketing in het algemeen. Wij verbazen u graag met sterke analyses en nieuwe inzichten.

 

Wilt u geïnspireerd worden?

 

Bel met GO eMarketing via 06-42206223 of email voor een vrijblijvende, inspirerende brainstormsessie met één van onze specialisten.

 

Wij verbazen u graag met sterke analyses en nieuwe inzichten.

content-right
 

Kwalificaties