Facebook Adverteren

facebook-adverterenFacebook heeft bijna 1,8 miljard gebruikers wereldwijd. In Nederland zijn dit 9.6 miljoen gebruikers waarvan de helft minstens eenmaal per dag inlogt.. Facebook Adverteren is de ideale mogelijkheid om de juiste doelgroep te bereiken door middel van demografische en geografische gegevens. 

 

Voordelen Facebook Adverteren

Een groot voordeel van adverteren op Facebook is dat u een specifieke doelgroep kunt selecteren aan wie uw advertenties worden vertoond. Zodoende worden uw advertenties alleen vertoond aan mensen die werkelijk geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten. Doelgroepselectie is mogelijk op basis van locatie, leeftijd, geslacht, seksuele voorkeur, opleidingsniveau, beroep, werkgever en interesses. 

 

Waarom GO eMarketing voor Facebook Adverteren?

  • Ruime ervaring op het gebied van sociale netwerken m.b.t. adverteren, managen en ontwikkelen van campagnes voor gerenommeerde bedrijven.
  • Management van Facebook campagnes op basis van resultaten.
  • Fullservice partner: Wij nemen al het werk m.b.t. Facebook Adverteren volledig uit handen inclusief opzet en dagelijks beheer.
  • Volledig inzicht in campagnes en een overzichtelijke maandelijkse campagne.
  • Gecertificeerde Internet Marketeers met specialistische vakkennis: Google Adwords, Analytics en Microsoft adExcellence gecertificeerd.

 

Alleen adverteren bij mensen die exact binnen uw doelgroep vallen?

Bel met GO eMarketing via 06-42206223 of email voor een vrijblijvende, inspirerende brainstormsessie over Facebook adverteren of internet marketing in het algemeen. Wij verbazen u graag met sterke analyses en nieuwe inzichten.

 

Wilt u geïnspireerd worden?

 

Bel met GO eMarketing via 06-42206223 of email voor een vrijblijvende, inspirerende brainstormsessie met één van onze specialisten.

 

Wij verbazen u graag met sterke analyses en nieuwe inzichten.

content-right
 

Kwalificaties