Display Advertising

banner-advertisingDisplay Banners zijn de oudste reclamevormen op het internet, maar zijn nog steeds een van de effectiefste en flexibelste tools op het gebied van Internet Marketing.

Advertentieruimte voor Display Advertising kan via verschillende kanalen worden ingekocht. Via mediabureaus (o.a. Webads, Semilo, Adlink) via Google Adwords (content Netwerk waarbij duizenden websites zijn aangesloten), via affiliate netwerken of netwerken die onverkochte advertentieruimtes opvullen en natuurlijk direct bij de websites zelf.

Display Advertising wordt vaak ingekocht op basis van een CPM (kosten per 1.000 vertoningen), maar ook op basis van kosten per klik (CPC) en kosten per lead (CPA).

 

Voordelen van Display Advertising?

Voor een banner campagne op internet betaalt u relatief minder dan wanneer u via traditionele media zou adverteren. Dit terwijl u met banners ook al een enorm bereik kunt hebben binnen een korte periode. Zeker voor kortlopende marketingacties is dit bijzonder interessant, ook omdat u met Display Advertising (steeds beter) een specifieke doelgroep kunt bereiken. Een ideale optie dus als u uw printcampagnes uiterst efficiënt wil omzetten naar digitale advertenties op internet.

U kunt Display Advertising inzetten voor het vergroten van naamsbekendheid of brandbuilding en het lanceren van nieuwe producten. Het is de meest efficiënte manier om een consument te verleiden naar het begin van het verkoopproces.

 

Waarom GO eMarketing voor Display Advertising.

  • Wij hebben ervaring met advertentie inkoop en -verkoop.
  • Wij stellen vooraf een uitgebreide advertentieplanning op
  • Veel ervaring met doelgroep bepaling, webteksten en advertentieteksten schrijven en het meten en interpreteren van statistieken en resultaten.
  • Wij nemen al het werk m.b.t. Display Advertising volledig uit handen. Wij zorgen voor de opzet en het dagelijks management.
  • Wij geven u volledige inzicht in de campagnes en u ontvangt maandelijks een rapportage met alle resultaten.
  • Wij werken in een uitvoerende, kennis overdragende of adviserende rol.
  • Wij hebben altijd de focus op het behalen van meer sales, leads en klanten!
  • Wij zijn gecertificeerde Internet Marketeers met specialistische vakkennis
  • Wij kunnen met behulp van Google Analytics elk resultaat meetbaar maken en optimaliseren.

 

Brandbuilding en omzet genereren met één campagne?

Bel met GO eMarketing via 06-42206223 of email voor een vrijblijvende, inspirerende brainstormsessie over Display Advertising of internet marketing in het algemeen. Wij verbazen u graag met sterke analyses en nieuwe inzichten.

 

Wilt u geïnspireerd worden?

 

Bel met GO eMarketing via 06-42206223 of email voor een vrijblijvende, inspirerende brainstormsessie met één van onze specialisten.

 

Wij verbazen u graag met sterke analyses en nieuwe inzichten.

content-right
 

Kwalificaties