Online Adverteren

online adverterenUw product of dienst op het juiste moment onder de aandacht brengen van uw doelgroep: dat is online adverteren. Anders dan adverteren in bijvoorbeeld kranten of op de radio heeft u altijd volledig inzicht in de kosten en opbrengsten. Met de verkregen prestatiegegevens wordt uw campagne bovendien voortdurend verbeterd voor nog hogere opbrengsten. U heeft de keuze uit de volgende advertentievormen:

 

 

 

 

 

 

zoekmachine-adverteren

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Bij zoekmachine adverteren oftewel SEA (Search Engine Advertising), verschijnen uw advertenties boven en naast de natuurlijke (gratis) zoekresultaten. U bereikt zo potentiële klanten op het juiste moment in het koopproces: wanneer ze op zoek zijn naar uw product of dienst. Zoekmachine Adverteren is in de meeste gevallen de meest rendabele online manier van adverteren. 
Meer over: Zoekmachine Adverteren

   
display adverteren

Display Adverteren

Display advertising oftewel banner adverteren is effectief in het realiseren van naamsbekendheid voor een merk en zeer geschikt voor branding, traffic, leads & sales doelstellingen. Display advertising kent een groot bereik en zeer uitgebreide targeting opties. 
Meer over: Display Advertising

 

Wilt u geïnspireerd worden?

 

Bel met GO eMarketing via 06-42206223 of email voor een vrijblijvende, inspirerende brainstormsessie met één van onze specialisten.

 

Wij verbazen u graag met sterke analyses en nieuwe inzichten.

content-right
 

Kwalificaties